NEA

Σπέσιαλ εκδόσεις για τα BMW i3 & i8

O Lapo Elkann, ο εγγονός του πατριάρχη της Fiat Gianni Agnelli, έχει ιδρύσει την Garage Italia Customs η οποία ασχολείται με την αισθητική αναβάθμιση μοντέλων του ομίλου της FCA και άλλων κατασκευαστών…

Όπως για παράδειγμα των i3 και i8 της BMW, που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Μιλάνο. Η εικόνα και το στυλ και των δύο είναι εμπνευσμένο από το Memphis Design Group, που ιδρύθηκε το 1981 από τους αρχιτέκτονες Ettore Sottsass και Michele De Lucchi και επηρέασε το design συνολικά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80.

Ο Lapo Elkann δήλωσε φανατικός οπαδός αλλά και συλλέκτης έργων του συγκεκριμένου κινήματος, ενώ ο επικεφαλής του σχεδιασμού του ομίλου της BMW Adrian van Hooydonk θεωρεί πως υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ του στυλ του Memphis Design Group και των μοντέλων i της BMW.

Πάντως τόσο το i3 όσο και το i8 που έχει επιμεληθεί η Garage Italia Customs είναι πράγματι ξεχωριστά, με έντονα χρώματα και ενδιαφέροντα γεωμετρικά σχήματα, τόσο στο αμαξώμα όσο και στο εσωτερικό τους διάκοσμο, που τονίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!