NEA

Infiniti QX80 Monograph με έμπνευση… από Μιχαήλ Άγγελο

Ο Alfonso Albaisa, επικεφαλής του design της premium ιαπωνικής μάρκας, ανέφερε το μπρούτζινο άγαλμα «Τhe Thinker” (Ο Σκεπτόμενος) του Αυγούστου Ροντέν καθώς και τα έργα του Μιχαήλ Άγγελου ως πηγές έμπνευσης…

Η Infiniti παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης το πρωτότυπο QX80 Monograph μέσω του οποίου βολιδοσκοπεί τις αντιδράσεις του κοινού για την στιλιστική ρότα που θα ακολουθηθεί στο μέλλον. Το αμάξωμα του QX80 Monograph είναι ιδιαίτερο, με έντονες ακμές και μια τεράστια μάσκα, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας είναι ιδιαίτερα μυώδης.

Το μήκος του QX80 φτάνει τα 5,0 μέτρα, τόσο το πλάτος όσο και το ύψος -με τις ράγες οροφής- προσεγγίζουν τα 2,0 μέτρα, ενώ σύμφωνα με τους σχεδιαστές του οι λεπτομέρειες από μέταλλο στο αμάξωμα τονίζουν και άλλο το μέγεθος και τον όγκο του. Εκτός από τη μάσκα τεράστιοι είναι και οι τροχοί του Monograph, Μάλιστα έχουν σχεδιαστεί έτσι, η ζάντα καλύπτει μέρος του ελαστικού, ώστε να δείχνουν σαν 26άρηδες και ας είναι μόνο(!) 24 ιντσών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!