NEA

Κάπως έτσι θα είναι η επόμενη Mercedes-Benz A-Class!

Η πρωτότυπη A-Class Sedan που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Σαγκάης μας δίνει μία γεύση για την σχεδιαστική γραμμή που θα περάσει στην επόμενη γενιά που θα κυκλοφορήσει του χρόνου…

Η εν λόγω σχεδιαστική γραμμή θα υιοθετηθεί σε όλα τα κατά βάση προσθιοκίνητα μοντέλα της σειράς (A-Class, B-Class, CLA, GLA) με μία πιο δυναμική προσέγγιση και διατηρώντας την βασική φόρμα. Η πιο εμφανής διαφοροποίηση εντοπίζεται στην μάσκα όπου πλέον υιοθετείται το νέο σήμα κατατεθέν της εταιρίας, η γρίλια με την ονομασία Panamera που είδαμε πρώτη φορά στην GT.

Επίσης υπάρχουν νέας σχεδίασης τριγωνικά φωτιστικά σώματα, τα οποία ενσωματώνουν LED ημέρας και έχουν ένα ευδιάκριτο μωβ χρώμα, επειδή είναι καλυμμένα από μία ειδική UV επίστρωση. Διαφορετικός είναι και ο προφυλακτήρας ο οποίος βρίσκεται πιο χαμηλά τοποθετημένος με το κάτω τμήμα του να εξέχει και να δίνει έναν πιο σπορ τόνο στο αυτοκίνητο.

Πέρα από την άκρως εντυπωσιακή μάσκα, έχουμε ένα πολύ νεανικό και δυναμικό σχέδιο στο υπόλοιπο αμάξωμα, με μικρούς και πολύ αεροδυναμικούς καθρέπτες, τροχούς 20 ιντσών, χειρολαβές οι οποίες ενσωματώνονται στο αμάξωμα κ.λπ. Στο πίσω μέρος υπάρχουν αρκετές συγγένειες με την σημερινή CLA (κάτι που μας δείχνει ότι το μοντέλο βρίσκεται κοντά στην παραγωγή, παρά τον τίτλο Concept), διαθέτει όμως πιο χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα και αρκετές γωνίες που δημιουργούν μια συνολικά πιο σπορ εικόνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!