ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα dragster στις ΗΠΑ [vid]

Μία κόντρα για 10.000 δολάρια μετά από μία διαμάχη στο Facebook κατέληξε σε ένα πολύ σοκαριστικό ατύχημα για τον ένα από τους δύο διεκδικητές…

Όπως βλέπουμε στο βίντεο οι δύο οδηγοί, ονόματι Da Boogeyman από το Κολοράντο και Honey Badger από την Οκλαχόμα συναντήθηκαν στην Wichita του Κάνσας για να λύσουν τις διαφορές τους. Όμως ο κόντρα τους έγινε πριν ξεκινήσει ο κανονικός αγώνας και η άσφαλτος δεν είχε στρωθεί με γόμα, με αποτέλεσμα να είναι απρόβλεπτη στο πως θα αντιδράσει.

Και όντως έτσι έγινε, καθώς όπως βλέπουμε η Camaro χάνει την πρόσφυσή της και αφού μπαίνει στην πορεία του άλλου αυτοκινήτου (ο οδηγός του οποίου καταφέρνει να την αποφύγει), πέφτει με δύναμη πάνω στην μπαριέρα και αρχίζει τις τούμπες. Όπως μαθαίνουμε από το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, όμως όπως βλέπουμε και από τις εικόνες η Camaro θα χρειαστεί πολλή δουλειά -και πολύ περισσότερο μυαλό στον οδηγό της- για να ξανατρέξει.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!