NEA

Επίσημα το Audi e-tron Sportback

Στην Σαγκάη παρουσίασε η Audi ένα ακόμη πλήρως ηλεκτροκίνητο concept που αποτελεί τον προπομπό του μοντέλου παραγωγής που θα λανσαριστεί το 2019…

Στο e-tron Sportback υπάρχουν συνολικά 3 ηλεκτροκινητήρες (ένας στον εμπρός και δύο στον πίσω άξονα συνθέτοντας τετρακίνηση) με συνδυαστική ισχύς στα 320 kW (435 ίπποι) όπου στο πρόγραμμα boost ανέρχεται στα 370 kW (503 ίπποι). Η μέγιστη αυτονομία φτάνει τα 500 χιλιόμετρα (κατά τον κύκλο NEFZ), οι μπαταρίες έχει ενεργειακή χωρητικότητα 95 kWh, είναι τοποθετημένες στο δάπεδο, μπορούν να φορτίσουν και ασύρματα, ενώ στην φόρτισή με συνεχές ρεύμα η διαδικασία διαρκεί 30 λεπτά της ώρας προσφέροντας 400 χλμ. κίνησης.

Όσο για τις επιδόσεις σημειώστε ένα 0-100 σε 4,5 δλ. και μια τελική ηλεκτρονικά περιορισμένη (για λόγους κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας) στα 210 χλμ./ ώρα. Τώρα, σχεδιαστικά το e-tron Sportback συνδυάζει παραδοσιακά χαρακτηριστικά των μοντέλων της Audi με σύγχρονα στοιχεία, ενώ οι σχεδιαστές της μάρκας έχουν ελαχιστοποιήσει τις εισαγωγές αέρα στην μάσκα μιας και αυτές δεν χρειάζονται. Στο εσωτερικό τα πάντα είναι high tech, με μεγάλες οθόνες αφής στο ταμπλό καθώς και το επόμενο στάδιο εξέλιξης του Audi Virtual Cockpit.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!