ΔΙΑΦΟΡΑ

Μία αδέσποτη ρόδα… στην Τουρκία [vid]

Το βίντεο που έρχεται από τα Άδανα της Τουρκίας δείχνει ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε κεντρικό δρόμο της πόλης…

Ξαφνικά στις κάμερες ασφαλείας διαφόρων καταστημάτων κάνει την εμφάνισή του ένα λάστιχο το οποίο προφανώς έχει φύγει από κάποιο αυτοκίνητο. Το λάστιχο κινείται με μεγάλη ταχύτητα και αφού διασχίσει έναν δρόμο συνεχίζει την τρελή του πορεία και μπαίνει μέσα σε ένα φαρμακείο. Η τελική σκηνή της κωμικοτραγικής ιστορίας εκτυλίσσεται μέσα σ’ αυτό το φαρμακείο, όταν οι δύο πελάτες που εξυπηρετούνται εκείνη την στιγμή δέχονται επάνω τους τον τρελό τροχό. Ευτυχώς όπως βλέπουμε και από τις εικόνες δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, πέρα από την τρομάρα που πήραν οι άνθρωποι στο φαρμακείο με την αδέσποτη ρόδα που από καθαρή τύχη δεν χτύπησε σοβαρά κάποιον άνθρωπο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!