NEA

H Volvo θα κατασκευάζει το πρώτο της EV στην Κίνα

Τα νέα έρχονται από την Σαγκάη όπου το αφεντικό της Volvo επιβεβαίωσε πως το πρώτο ηλεκτρικό της μάρκας θα μπει στην παραγωγή το 2019…

«Η Volvo στηρίζει την κινέζικη κυβέρνηση στο πενταετές της πρόγραμμα για καθαρότερη ατμόσφαιρα στην χώρα, και αυτό είναι στην ίδια γραμμή με τις βασικές αξίες της εταιρίας για την προστασία του περιβάλλοντος, την ποιότητα και την ασφάλεια. Πιστεύουμε ότι η ηλεκτροκίνηση είναι η απάντηση για την αειφόρο μετακίνηση» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Volvo, ο Hakan Samuelsson.

Η Κίνα παραμένει η μεγαλύτερη αγορά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις των ΕV και υβριδικών μοντέλων, καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την μόλυνση του αέρα στις μεγάλες πόλεις. Από την πλευρά της η Volvo ανακοίνωσε πως το πρώτο της EV παραγωγής θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά, ενώ έχει ως στόχο να καθιερώσει τουλάχιστον μία plug-in υβριδική έκδοση για κάθε ένα από τα μοντέλα της ώστε το 2025 (κάτι έχει αυτό το έτος αφού η VW στοχεύει στα 3 εκ. EV) να έχουν πωληθεί ένα εκατομμύριο πωλήσεις ηλεκτροκίνητα Volvo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!