NEA

Μία Porsche 918 Spyder σε ένα απίστευτο χρώμα!

Στο Miami Beach τα εξωτικά τετράτροχα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους, αλλά αυτή η 918 Spyder με την αστραφτερή κόκκινη βαφή βγάζει μάτια!

Πολλές φορές ένα icon ντιζάιν μπορεί να αναδειχτεί πολύ περισσότερο από ένα όμορφο χρώμα και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτή η κατακόκκινη Porsche 918 Spyder με το μεταλλικό στην κυριολεξία κατακόκκινο χρώμα.

Η συγκεκριμένη που φωτογραφήθηκε από το AutoGeSpot είναι με το πακέτο Weissach που περιλαμβάνει πολλά κάρμπον στοιχεία και κατεβάζει το απόβαρο κατά 40 κιλά με το 0-100 να είναι ταχύτερο κατά 0,2 δλ. (δηλαδή συνολικά στα 2,6 δλ. από στάση).

Ταχύτερο είναι και το 0-200 κατά μισό δευτερόλεπτο, ενώ το 0-300 ολοκληρώνεται κατά 2,1 δλ. νωρίτερα. Πάντως, για να χορτάσει το μάτι οποιουδήποτε αυτή η πανέμορφη Porsche θα χρειαστούν πολλά περισσότερα δευτερόλεπτα, δε νομίζετε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!