NEA

Και υβριδική έκδοση για το Honda CR-V

Στην Σαγκάη παρουσιάστηκε η υβριδική εκδοχή του CR-V αφού η Honda θέλει να διατηρήσει την τεχνολογία που ουσιαστικά πρωτοστάτησε…

Το υβριδικό CR-V είναι εφοδιασμένο με έναν τετρακύλινδρο δίλιτρο κινητήρα που λειτουργεί με τον κύκλο Atkinson, ο οποίος κινητήρας αποδίδει 143 άλογα και 175 Νm ροπής. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης λειτουργεί παράλληλα με μία μπαταρία ιόντων λιθίου του 1,3 kW και ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρων οι οποίοι ανεβάζουν την συνδυασμένη ισχύ στα 212 άλογα.

Εξωτερικά τίποτα δεν διαφοροποιείται στο αμάξωμα, εκτός βέβαια από την ένδειξη για το διαφορετικό σύστημα κίνησης. Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες για το υβριδικό σύστημα που εφαρμόζει η εταιρία στο αυτοκίνητό της είναι περιορισμένες με τους περισσότερους να υποθέτουν ότι έχει εφαρμόσει το ίδιο υβριδικό σύστημα με αυτό που υπάρχει στο Accord Hybrid. Το αυτοκίνητο με βάση τις λίγες πληροφορίες που έχουμε αυτή την στιγμή θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ενώ μάλλον θα φθάσει και σε άλλες ώριμες προς την υβριδική τεχνολογία αγορές σε όλο τον κόσμο και σίγουρα στις ΗΠΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!