ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρουαζιερόπλοιο με… πίστα Ferrari! [vid]

Είναι γνωστό ότι τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια φροντίζουν να έχουν τις πιο παράξενες και εξεζητημένες δραστηριότητες για τους επιβάτες τους. Αυτό εδώ όμως, το τερμάτισε…

Η Norwegian Cruise Line, εταιρία του εν λόγω κρουαζιερόπλοιου, αποφάσισε να προσφέρει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο στο κοινό της. Ήρθε λοιπόν σε επικοινωνία με τη Scuderia Ferrari Watches και μαζί προχώρησαν στην κατασκευή μίας διώροφης πίστας, στα ανώτερα καταστρώματα του πλοίου! Η πίστα αυτή, φυσικά, δεν φιλοξενεί κανονικά αυτοκίνητα αλλά ηλεκτρικά go-carts, χαρίζοντας την ευκαιρία σε έως και 10 οδηγούς τη φορά να βιώσουν κάτι από τον κόσμο της Ιταλικής φίρμας. Τελειώνοντας το μίνι αγώνα, οι οδηγοί μπορούν να βγάλουν τις σχετικές φωτογραφίες και παράλληλα να επισκεφτούν τη boutique ρολογιών της Ferrari.

Το Νορβηγικό κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 3.850 επιβατών, φιλοξενεί επίσης ένα state-of-the-art εξομοιωτή αγώνων, δύο πολυώροφες νεροτσουλήθρες και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Το συνολικό κόστος αυτής της μετατροπής παραμένει κρυφό, στα σίγουρα όμως, ο αντίκτυπος που θα έχει στους δυνητικούς πελάτες, αξίζει τον κόπο.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!