ΔΙΑΦΟΡΑ

Για πόσες ώρες φιλούσε ένα KIA για να το αποκτήσει;

Το που θα φθάσει κανείς για αποκτήσει δωρεάν ένα αυτοκίνητο φαίνεται ότι δεν έχει όρια. Κάτι που αποδείχτηκε στην Αμερική, όπου ο σταθμός Κiss FM του Οστιν στο Τέξας διοργάνωσε έναν παράξενο διαγωνισμό με έπαθλο  ένα ΚΙΑ Οptima των 22.000 δολαρίων.

Το μόνο που έπρεπε να κάνει ο κάθε συμμετέχων ήταν να κρατηθεί όση ώρα μπορούσε περισσότερο με τα χείλη του κολλημένα πάνω στο αυτοκίνητο και να το… φιλάει! Στον διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 20 ακροατές του σταθμού, οι οποίοι σ’ αυτόν τον απίστευτο μαραθώνιο “φιλιού” είχαν την δυνατότητα να αλλάζουν θέσεις γύρω από το αυτοκίνητο (από όρθιοι σε καθιστοί) ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα υπήρχαν και διαλλείματα των 10 λεπτών. Το όλο event μάλιστα μεταδιδόταν ζωντανά από την σελίδα του σταθμού στο Facebook

Μετά από 50 ολόκληρες ώρες 7 άτομα παρέμεναν με τα χείλη τους πεισματικά κολλημένα πάνω στο αυτοκίνητο. Τελική νικήτρια αναδείχθηκε μία 30χρονη, η Dilini Jayasuriya από το Όστιν, η οποία κέρδισε το αυτοκίνητο σε κλήρωση. Οι υπόλοιποι πήραν εισιτήρια για συναυλίες. Εσείς τι λέτε, θα φιλούσατε ένα αυτοκίνητο επί δύο ολόκληρες ημέρες για να το αποκτήσετε; Κάτι μας λέει ότι στις μέρες μας ένας τέτοιος διαγωνισμός στην Ελλάδα θα είχε απίστευτη συμμετοχή και πολλές περισσότερες ημέρες μέχρι την τελική νίκη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!