SMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ford Mustang, το πιο δημοφιλές σπορ μοντέλο στον πλανήτη

Με πωλήσεις που ξεπέρασαν πέρυσι τις 150.000 μονάδες, η Mustang είναι και επίσημα το νο1 σε πωλήσεις σπορ μοντέλο, παγκοσμίως.

Το σημαντικό άνοιγμα της Ford σε Ευρώπη αλλά και σε περισσότερες από 140 αγορές ανά τον πλανήτη, η ύπαρξη ενός μικρότερου κινητήρα 2.3 λίτρων και, φυσικά, η εμφάνιση και ο χαρακτήρας της τελευταίας γενιάς Mustang, έκαναν τελικά τη διαφορά. Το νούμερο των 150.000 μονάδων είναι πραγματικά εξωπραγματικό, για ένα αμερικάνικο muscle car. Από αυτά, περισσότερα από 45.000 πωλήθηκαν εκτός ΗΠΑ, ποσοστό που για φέτος υπολογίζεται να ξεπεράσει το 30% των συνολικών πωλήσεων.

Αξίζει να αναφερθεί πως ακόμα και στην δοκιμαζόμενη από την κρίση, μικρή, ελληνική αγορά, πέρυσι πουλήθηκαν 39 μονάδες, περισσότερες δηλαδή από το άθροισμα όλων των Audi TT (7), Porsche 911/ Cayman/ Boxster (1/1/2), BMW i8 (6), VW Scirocco (11), Audi R8 (1), BMW Z4 (4) και Mercedes SLK (1). Η Mustang, όπως φαίνεται, έχει το δικό της ρεύμα και μία πορεία σταθερά ανοδική, τόσο σε οπαδούς, όσο και σε αγοραστές.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!