SMSΑΓΩΝΕΣ

Θα δίνατε ένα εκατομμύριο για να αποκτήσετε την Benetton F1 του Michael Schumacher; [vid]


Στο πλαίσιο του GP στο Βέλγιο (21/5) θα γίνει μία δημοπρασία όπου μεταξύ άλλων υπολογίζεται πως το μονοθέσιο που οδηγούσε ο Schumi θα πιάσει από 750.000 έως 1 εκ. ευρώ.

Πίσω από το βολάν του εν λόγω μονοθεσίου υπήρξαν ακόμη δύο βετεράνοι της Formula 1, ο Nelson Piquet και ο Martin Brundle. Αρχές δεκαετίας 1990 ο Michael Schumacher ήταν rookie στο τιμόνι της Β-191, ενώ στην επόμενη σεζόν ο Γερμανός αναβαθμίστηκε και το μονοθέσιο πέρασε στα χέρια του Martin Brundle. Η Benetton B-191 είχε παρουσιασθεί το 1991 στο GP του Σαν Μαρίνο, αρχικά στα χέρια του Roberto Moreno, αργότερα μέσα στην χρονιά στον Nelson Piquet, ο οποίος σημείωσε στο GP του Μόντρεαλ την μόνη νίκη του εν λόγω μονοθεσίου.

Από πλευράς τεχνικών προδιαγραφών, το μοτέρ είναι ένας V8 Cosworth των 3,5 λίτρων με απόδοση περίπου 650 άλογα στις 13.000 σ.α.λ., όταν το βάρος του μονοθεσίου είναι στα μόλις 505 κιλά. Αξιοσημείωτο είναι πως όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν το μονοθέσιο πέρασε από το 1992 σε μουσείο έχοντας όλα τα εξαρτήματα και τα μηχανικά του μέρη σε άριστα κατάσταση.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Και δύο και τρία εκατομμύρια θα έδινα για τον μεγάλο M. Schumacher. Αν τα είχα βέβαια… Προς το παρόν, λέω να δώσω το ένα που έχω και να την αγοράσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!