NEA

Πρώτη γεύση από τη νέα Jaguar XF Sportbrake [vid]

Πρόκειται για την στέισον εκδοχή της Jaguar XF με την βρετανική εταιρία να δίνει στην δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία…

Η ΧF Sportbrake θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία σειρά ιδιαίτερα σημαντικών εκπροσώπων της premium κατηγορίας (όπως οι Mercedes-Benz E-Class Estate, BMW 5-Series Touring και Volvo V90) και θα βασίζεται στην sedan έκδοση του μοντέλου, με την προσθήκη του τρίτου όγκου να μην αλλάζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της βρετανικής πρότασης.

Αν και η από πάνω φωτογραφία δεν μας βοηθά να καταλάβουμε το τελικό σχέδιο της Sportbrake, το σίγουρο είναι ότι θα διαθέτει όλα το μηχανολογικό υπόβαθρο της τετράθυρης έκδοσης, με το όποιο ενδιαφέρον για την χώρα μας να εστιάζεται στον δίλιτρο κινητήρα πετρελαίου και το νέο δίλιτρο βενζίνης (θα υπάρχει και ο τρίλιτρος V6).

Θα υπάρχουν επιλογές σε εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή οκτατάχυτο αυτόματο, αλλά και δυνατότητα για μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς ή και τετρακίνηση. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι με την τιμή του να μην διαφοροποιείται αισθητά από την sedan έκδοση. Παρακάτω θα βρείτε ένα ακόμη teaser, καθώς πριν από λίγες ημέρες η Jaguar είχε δώσει ένα περίγραμμα του μοντέλου στο κεντρικό γύπεδο τένις του Wimbledon στην Αγγλία.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!