NEA

Αυτό είναι το πιο «άγριο» Mitsubishi L200 που έχετε δει

Η Mitsubishi παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου του Μπέρμπινγχαμ ένα σπέσιαλ αναβαθμισμένο L200 με πολλές μετατροπές για ακραίες off road αποστολές…

Μάλιστα με την έκδοση αυτή η ιαπωνική εταιρία εγκαινιάζει το τμήμα SVP «Special Vehicle Projects», ενώ το «L200 Βarbarian SVP», όπως ονομάζεται, θα κατασκευαστεί σε μόλις 250 κομμάτια. Κάτω από το καπό του έχει τον γνωστό τούρμπο ντίζελ των 2,4 λίτρων με τα 180 άλογα και τα 430 Νm ροπής με την μετάδοση να περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω εξατάχυτου χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου 5 σχέσεων.

Με ειδική βαφή μπλε «ηλεκτρίκ» και μαύρο, τροχούς 17 ιντσών και ειδικά χωμάτινα ελαστικά της BF Goodrich, αλλαγές στην μάσκα, φωτισμό στην καρότσα, πλευρικά σκαλοπάτια, ανάρτηση με μεγαλύτερη ελευθερία και νέα αμορτισέρ για το άνοιγμα της πίσω πόρτας, λογότυπα SVP, εξωτερικό roll cage, μεγαλύτερους θόλους για τους μεγαλύτερους τροχούς, έξτρα LED φωτιστικά σώματα, ένα βίντσι καθώς, αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα και πολλά άλλα καλούδια, το Barbarian SVP προφανώς και είναι το πιο άγριο L200 παραγωγής που έχουμε δει.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!