NEA

Φήμες «τελειώνουν» την Mercedes-Benz SLC

Στο πλαίσιο της αναπροσαρμογής της προϊοντικής της μάρκας φήμες θέλουν την γερμανική εταιρία να διακόπτει την παραγωγή της SLC για χάρη των crossover και SUV…

Ακόμη και για την SLC -που ως SLK είχε εισάγει την σκληρή μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή στα κάμπριο- η αγοραστική ζήτηση είναι εξαιρετικά πτωτική με το γαλλικό περιοδικό Automobiles Magazine να υποστηρίζει πως η νέα γενιά της SL θα επιστρέψει στην μαλακή οροφή και μάλλον θα αποκτήσει και δεύτερη σειρά καθισμάτων. Από την άλλη, θα υπάρχει η C-Cabrio για να αποτελεί την πιο προσιτή οικονομικά λύση και σε σχέση με την πολύ ακριβότερη S-Cabrio.

Στο ρεπορτάζ του περιοδικού αναφέρεται πως οι δίθυρες εκδόσεις των C-Class και Ε-Class θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο αποκτώντας έναν ακόμα πιο upper class χαρακτήρα. Ενώ η AMG GT θα συνεχίσει να είναι η κορυφαία σπορ πρόταση της εταιρίας, με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτήσει και μία τετράθυρη έκδοση και κανονικά πίσω καθίσματα ως αντίπαλη πρόταση στην Porsche Panamera. Για να δούμε αν τελική η SLC δεν θα συνεχίσει την πορεία της και να δούμε πως θα τοποθετηθεί η BMW στη συνέχεια που ετοιμάζει την κουπέ Z5.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!