ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκηνές οροφής Mini για τις διακοπές!

Για όσους αρέσκονται στις εξορμήσεις στη φύση και προτιμούν τον έναστρο ουρανό από τα ξενοδοχεία, το Countryman έχει μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ειδικά για τώρα, που έρχεται το καλοκαίρι, οι κάτοχοι των Countryman αξίζει να ρίξουν μία ματιά στα αξεσουάρ που προσφέρει η Mini. Η Βρετανική εταιρία, σε συνεργασία με την Ιταλική Autohome, που ειδικεύεται σε ανάλογο εξοπλισμό, δημιούργησε μία νέα σκηνή οροφής, ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η σκηνή αυτή τοποθετείται στις ράγες της οροφής και κλειστή δείχνει σαν μία κλασική, αεροδυναμική μπαγκαζιέρα.

Όταν ανοίξει, βέβαια, αποκαλύπτει μία ευρύχωρη σκηνή, με εσωτερικό ύψος 94 εκατοστών και διαστάσεις ικανές να φιλοξενήσουν δύο ενήλικες. Αναφορικά με την αναδίπλωσή της, είναι τόσο εύκολη όσο η απασφάλιση του πάνω μέρους, αφού η οροφή ανυψώνεται αυτόματα, χάρη σε τέσσερα αμορτισέρ. Τα ποιοτικά υλικά της εξασφαλίζουν αδιαβροχοποίηση, καλό αερισμό, καθώς και ικανοποιητική θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Η πρόσβαση γίνεται εύκολα, μέσω μίας ειδικής σκάλας. Η συγκεκριμένη σκηνή οροφής έχει δύο πόρτες και δύο παράθυρα, με κουνουπιέρες. Στο εσωτερικό της θα βρει κανείς ένα λεπτό αλλά αναπαυτικό στρώμα, με βαμβακερή επίστρωση, καθώς και ένα σύστημα φωτισμού LED που λειτουργεί με μπαταρία.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!