ΔΙΑΦΟΡΑ

Στις φλόγες μία από τις πρωτότυπες Ferrari F40

Ολική καταστροφή για μία ιδιαίτερα σπάνια F40, ένα από τα 8 πρωτότυπα που είχε εξελίξει η εταιρία του Μαρανέλο (προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες…).

Η συγκεκριμένη δεν ήταν ιδιαίτερη μόνο γιατί αποτελούσε πρωτότυπο, αλλά γιατί ήταν και μία από τις 7 συνολικά που πληρούσαν τις προδιαγραφές GT, για το πρωτάθλημα Ιταλίας. Ο λόγος που η F40 τυλίχθηκε στις φλόγες δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, κρίνοντας όμως από ο,τι απέμεινε, ένα καρβουνιασμένο σασί, φαίνεται πως δεν έχει προηγηθεί κάποιο ατύχημα. Όπως και να έχει, είναι κρίμα τέτοια αυτοκίνητα να έχουν τόσο άδοξη κατάληξη.

Ειρωνεία της τύχης αποτέλεσε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της, ένας Βρετανός εκατομμυριούχος και μανιώδης συλλέκτης Ferrari, ονόματι John Hunt, βρισκόταν στην Ιταλία με τη συγκεκριμένη F40, με αφορμή την παραλαβή της νέας του LaFerrari Aperta! Ίσως η «πρώην» να μην άντεξε την έλευση της «νέας»… Ελπίζουμε μόνο να μην έχουμε να κάνουμε με πυρομανή, καθώς ο ίδιος τύπος είχε και τέσσερα χρόνια πριν ένα αντίστοιχο ατύχημα, με μία Lamborghini Miura να λαμπαδιάζει μέσα στο Λονδίνο. Τυχαίο;

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!