NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η νέα BMW X5 δοκιμάζεται στο Nürburgring

Η επόμενη γενιά θα βασίζεται στην τωρινή πλατφόρμα της Σειράς 7 και θα διαθέτει εκδόσεις υψηλών επιδόσεων όπως και «πράσινες» ηλεκτροϋβριδικές…

Το βασικό στοιχείο που θα χαρακτηρίζει τη νέα X5 θα είναι το αρκετά ελαφρύτερο σασί μιας και θα χρησιμοποιηθεί εκείνο της νέας «επτάρας» που συνδυάζει αλουμίνιο, κάρμπον και φυσικά χάλυβα. Η σχεδιαστική ταυτότητα θα παραπέμπει  σε εκείνη της νέας Σειράς 5 που αποτελεί και την πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα της BMW, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει η ανάλογη τυπική μεταμοντέρνα άποψη της μάρκας με πλήρη παλέτα από συστήματα υποβοήθησης ασφάλειας και άνεσης του οδηγού.

Αρχικά η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τέσσερις εξακύλινδρες και οκτακύλινδρες εκδόσεις που θα τοποθετούνται απέναντι στις αντίστοιχες της Mercedes-Benz GLE.  Αργότερα θα ακολουθήσει μία plug-in υβριδική καθώς και μία M-Performance που θα αποδίδει περίπου 600 άλογα.

Η νέα X5 θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη της δεκαετίας αφού έπεται η facelift εκδοχή σε μερικούς μήνες, ενώ περίπου δύο χρόνια νωρίτερα θα λαναριστεί η X7 που θα αποτελεί στο εξής την ναυαρχίδα της BMW στα SUV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!