NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα σκαριά το Seat Ateca Cupra που θα έχει κοντά στα 300 άλογα

Στην πίστα του Nürburgring εθεάθη να δοκιμάζεται στο όριο η Cupra εκδοχή του Ateca που θα κυκλοφορήσει από τα τέλη του έτους…

Με αρκετό καμουφλάζ και με όλα τα καλά που μπορεί να έχει μία έκδοση Cupra, το ισχυρότερο SUV που έχει υπάρξει ποτέ στην γκάμα της SEAT βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών. Λεπτομέρειες τεχνικής φύσεως δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, εκτός απροόπτου όμως, κάτω από το καπό του θα υπάρχει ένας δίλιτρος TSI, ο ίδιος που στο αναβαθμισμένο Leon Cupra αποδίδει 300 άλογα.

Πιθανότατα στο Ateca η τετρακίνηση θα είναι  στάνταρ (στο Leon Cupra είναι προαιρετική, στάνταρ στο στέισον μόνο), ενώ το 0-100 εκτιμάται πως θα βρίσκεται περίπου στα 6,5 δευτερόλεπτα τοποθετώντας το Ateca Cupra ανάμεσα στα ταχύτερα κόμπακτ SUV της αγοράς.

Μία πιθανή πρεμιέρα του Ateca Cupra πιθανότατα να έχει προγραμματισθεί για το σαλόνι του Παρισιού, τον Σεπτέμβριο. Αξιοσημείωτο είναι πως από του χρόνου το Ateca θα πλαισιωθεί από το μικρότερο Arona ενώ περίπου το 2020 αναμένεται και ένα μεγαλύτερο επταθέσιο SUV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button