NEA

Διαρροή για το ανανεωμένο Honda Jazz

Σε περίπου ένα μήνα θα παρουσιαστεί η facelift εκδοχή του Jazz στην Ιαπωνία με τις πρώτες φωτογραφίες να έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο…

Στο πλαίσιο ενός διακριτικού facelift το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Honda θα έχει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα και ελαφρώς διαφοροποιημένους προβολείς, νέας σχεδίασης τροχούς, χρωμιωμένες λεπτομέρειες, επιπλέον χρώματα στην παλέτα του αμαξώματος κ.α.

Στο εσωτερικό θα αναβαθμιστεί ο διάκοσμος, θα υπάρχει νέος πίνακας οργάνων με οπίσθιο φωτισμό, καθώς και πολλά σύγχρονα μέσα υποβοήθησης του οδηγού, όπως Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist και Road Departure Mitigation.ενώ σε κάποιες αγορές θα κυκλοφορήσει με το σύστημα Infotainment που ενσωματώνει την οθόνη αφής των 7 ιντσών.

Πιθανότατα η γκάμα των κινητήρων θα είναι αυτή του τρέχοντος μοντέλου, ενώ ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει μία έκδοση με το νέο τρικύλινδρο τούρμπο του 1,0 λίτρου, ενώ το ανανεωμένο Jazz θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στο 2018. Αξιοσημείωτο είναι πως το 1.000άρι μοτέρ είναι αυτό που κινεί το νέο Honda Civic, το οποίο θα λανσαριστεί τον Ιούνιο στην ελληνική αγορά και με τον τούρμπο 1.500άρη. Ο πετρελαιοκινητήρας των 1.600 κ.εκ. αναμένεται στο νέο Civic από τα τέλη του χρόνου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!