NEA

H GM στοχεύει σε φτηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η GM εκτιμά πως θα είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θα έχει κέρδος από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα…

Μιλώντας στο The Detroit Bureau, o διευθύνων σύμβουλος της General Motors, o Mark Reuss δήλωσε πως «γνωρίζουμε πως υπάρχουν πελάτες που θέλουν πολύ να αποκτήσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά  δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν to κάτι παραπάνω. Για αυτό στόχος μας είναι να γίνουμε η πρώτη εταιρία που θα προσφέρει προσιτά οικονομικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

Ο Reuss πιστεύει πως το κόστος κτήσης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα μειωθεί όσο θα προστίθενται νέα μοντέλα. Προς το παρόν το Chevrolet Bolt κοστίζει 37.495 δολάρια στις ΗΠΑ, αλλά με την παράλληλη διάθεση10 νέων EV στην Κίνα έως το 2020 και την μείωση του παραγωγικού κόστους των μπαταριών οι τιμές θα πέσουν σημαντικά.

«Έχουμε αναπτύξει την δική μας τεχνολογία σε  ότι αφορά στην χημική των μπαταριών, ενώ κατασκευάζουμε και τους δικούς μας ηλεκτροκινητήρες. Έτσι θα καταφέρουμε σε μερικά χρόνια να μειώσουμε το κόστος» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Reuss.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!