NEA

VW: Αύξηση των ντίζελ πωλήσεων στις ΗΠΑ

Μετά από την απότομη πτώση των πετρελαιοκίνητων επιβατικών ελέω dieselgate, η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε αύξηση για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2015…

H εκπρόσωπος της εταιρίας Jeannine Ginivan δήλωσε ότι η εταιρία ξεκίνησε να πουλά diesel μοντέλα του 2015 στα οποία έχουν γίνει οι απαραίτητες επιδιορθώσεις μέσα στον Απρίλιο, και μάλιστα κατάφερε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να αντιπροσωπεύουν το 12% των πωλήσεων της VW για τον συγκεκριμένο μήνα στις ΗΠΑ. Οι Αμερικάνικες υπηρεσίες είχαν αποδεχθεί τον Ιανουάριο να προχωρήσει η VW στην αποκατάσταση περίπου 67.000 από τα 475.000 «ύποπτα» diesel μοντέλα.

Μέχρι τον Απρίλιο η VW αναφέρει ότι έχει καταφέρει να επαναφέρει 238.000 από αυτά τα αυτοκίνητα τα οποία σκοπεύει να τα πουλήσει και πάλι. Συνολικά 3.196 diesel μοντέλα πωλήθηκαν μέσα στον μήνα που πέρασε, παρά το γεγονός ότι η αγορά των ΗΠΑ σημείωση πτώση 4,7% μέσα στον Απρίλιο. Η VW ανακοίνωσε άνοδο της τάξης του 1,6%, γεγονός που αποδίδεται στην πώληση των προαναφερθέντων diesel μοντέλων.

Πάντως, παρά την επιτυχία του προγράμματος αποκατάστασης των μοντέλων στις ΗΠΑ, η VW έχει δηλώσει ότι σταματά την εισαγωγή πετρελαιοκίνητων μοντέλων στην συγκεκριμένη αγορά, εστιάζοντας πλέον στα ηλεκτρικά και υβριδικά της αυτοκίνητα για τα επόμενα χρόνια…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!