ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οργασμός νέων μοντέλων από τη VW [vid]

Με 10 νέα μοντέλα φέτος -εκ των οποίων τα 5 ολοκαίνουρια- και με 19 SUV να δρομολογούνται μέχρι το 2019, η VW αλλάζει δραστικά τη γκάμα της.

Αυτά τα στοιχεία, καθώς και πολλά άλλα, παρουσιάστηκαν στο ετήσιο, γενικό meeting της εταιρίας. Ενδεικτικά, για τη φετινή χρονιά έχουν ήδη παρουσιαστεί τα Arteon και Tiguan LWB. Τον Ιούνιο ακολουθεί το νέο Polo, ενώ λίγο αργότερα καταφθάνει το T-Roc και το καινούριο Touareg. Το μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο, εστιάζεται στη στρατηγική επιλογή της γερμανικής εταιρίας να στραφεί προς τα SUV, απογειώνοντας τον αριθμό των μοντέλων της από 2 που είναι σήμερα σε 19, μέσα σε 3 χρόνια.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της εταιρίας παραδέχτηκαν ότι θα υπάρξει και «ένα νέο μοντέλο από μία αδερφή φίρμα» που θα παράγεται στο Wolfsburg. Η πληροφορία αυτή αφέθηκε έτσι, χωρίς να διευκρινίζεται εάν πρόκειται για μοντέλο κάποιας από τις υπάρχουσες εταιρίες του ομίλου ή αν είναι κάποιο καμπανάκι (πιο απίθανο) για τη νέα, οικονομική μπράντα που θέλουν να λανσάρουν, στα πρότυπα των Renault/ Dacia.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!