ΔΙΑΦΟΡΑ

Πως να καταστρέψεις ένα Clio RS στο Ring [vid]

Όχι βέβαια πως είναι και κάτι δύσκολο μέσα στην πράσινη κόλαση, αφού κάθε μέρα όλο και κάποιος υπερεκτιμά τις δυνατότητές του, όπως και αυτές του αυτοκινήτου του.

Κάτι ανάλογο προφανώς συνέβη και εδώ. Το αρχικό πλάνο μας έρχεται από την κάμερα του αυτοκινήτου που ακολουθούσε, υπάρχει όμως και δεύτερη κάμερα, σταθερή, έξω από την πίστα, που κατέγραψε το όλο συμβάν. Όπως φαίνεται, ο οδηγός του Renault Clio RS στην προσπάθειά του να πάει γρήγορα, πάτησε στο χορτάρι στην εσωτερική μίας ανοικτής καμπής και, όπως ήταν φυσικό, το αυτοκίνητο έχασε την πρόσφυσή του. Αμέσως μετά, δεν κατάφερε να το σταθεροποιήσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη στα προστατευτικά, στην άλλη μεριά της πίστας, ξεκινώντας τις τούμπες…

Το καλό είναι πως από το ατύχημα αυτό κανένας δεν έπαθε τίποτα. Ο οδηγός τη γλίτωσε με ένα σπασμένο δάχτυλο και κάποια τραύματα στο χέρι, ενώ η κοπέλα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Ευτυχώς, τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν είχαν χρόνο να φρενάρουν, ενώ αρκετοί σταμάτησαν για να βοηθήσουν.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!