NEA

Ηλεκτρικό φορτηγό ετοιμάζει η Tesla!

Οι φορτηγατζήδες όλου του κόσμου θα πρέπει να νιώθουν ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού ο Elon Musk ανακοίνωσε στην έκθεση TED2017 πως η Tesla ετοιμάζει ένα πλήρως ηλεκτροκίνητο τράκτορα…

Αναμφίβολα ο ιδιοκτήτης της Tesla Motors βρίσκει τακτικά έναν τρόπο για να τραβά την δημόσια προσοχή. «Αυτό θα είναι ένα βαρέως τύπου ημιφορτηγό μεγάλων αποστάσεων» είπε ο Elon Musk δίχως να διευκρινίζει οτιδήποτε σχετικό με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή την αυτονομία του οχήματος. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχει μία μεγάλη συστοιχία από μπαταρίες, ενώ ο Musk στάθηκε στην άμεση και αστείρευτη ροπή του ηλεκτροκινητήρα που δεν συγκρίνεται με κανένα βρώμικο ντίζελ.

Επίσης, τόνισε πόσο ωφέλιμη είναι η ροπή αυτή σε ένα φορτηγό, αλλά και πόσο ευκολοδήγητο και σπορ είναι. Για να δούμε όμως πόσο θα «υπέρβαρο» θα είναι αυτό το φορτηγό (αφού πέρα από το ίδιο το βάρος των μεγάλων μπαταριών θα πρέπει να τραβά και το φορτίο), αλλά για όλα αυτά θα έχει να μας πει περισσότερα ο συμπαθής Musk τον Σεπτέμβριο που αναμένεται και η αποκάλυψη του εν λόγω concept.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!