NEA

Περισσότερο αλουμίνιο για την Toyota

Με στόχο να μειώσει την εκπομπή ρύπων και την κατανάλωση καυσίμου η ιαπωνική εταιρία θα χρησιμοποιήσει ελαφρύτερα υλικά…

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της Toyota Βορείου Αμερικής , του Jim Lentz, ένα από αυτά τα υλικά είναι το αλουμίνιο. «Αναζητούμε διάφορους τρόπους για να βελτιώσουμε την κατανάλωση καυσίμου. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η χρήση υλικών με μειωμένο βάρος όπως είναι το αλουμίνιο που θα χρησιμοποιήσουμε σε μελλοντικά μας προϊόντα».

Η εκτενέστερη χρήση αλουμινίου στο πλαίσιο είναι πλέον αναγκαία, λέει ο αντιπρόεδρος της Toyota, o Robert Young, και η κατασκευή αλουμινένιων μερών και εξαρτημάτων στην γραμμή παραγωγής είναι σχετικά εύκολη. Ωστόσο, αυτή δεν είναι και φτηνή και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δει η Toyota, ειδικά όταν η κυβέρνηση Trump μελετά την έξτρα φορολόγηση του -εισαγόμενου στις ΗΠΑ- χάλυβα και του αλουμινίου, αναφέρει το Autonews.

Σε ανορεξία το σύγχρονο αυτοκίνητο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!