NEA

Το φθινόπωρο το νέο VW Touareg

Στην ετήσια εταιρική συνάντηση που έγινε στο Wolfsburg επιβεβαιώθηκε η έναρξη παραγωγής του νέου Touareg το Νοέμβριο με πιθανή πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης…

Με εμφατική σχεδίαση και προηγμένο τεχνολογικά διάκοσμο το νέο Touareg θα βασίζεται στο Audi Q7 και από τα τέλη του χρόνου θα κοντραριστεί με τα BMW X5, Mercedes GLE και Volvo XC90. Η εμφάνιση και το γενικότερο στιλ του αμαξώματος θα υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το μικρότερο Tiguan (και το πρωτότυπο T-Prime GTE, αλλά και το Atlas που απευθύνεται στις αγορές των ΗΠΑ και Κίνας.

Το εσωτερικό θα έχει όλες τις τεχνολογίες που υπάρχουν στα μεγαλύτερα μοντέλα του ομίλου (πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, ανέπαφο χειρισμό, όλα τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού τελευταίας γενιάς κ.α.), ενώ ενδιαφέρον συγκεντρώνει μία υβριδική έκδοση με περίπου 390 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία στα περίπου 80 χιλιόμετρα. Οι πιο συμβατικές εκδόσεις θα κινούνται από αναβαθμισμένα σύνολα πετρελαίου και βενζίνης, ενώ σε όλα τα Touareg θα είναι στάνταρ η τετρακίνηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!