NEA

Facelift για τις BMW Σειρά 2 & Σειρά 1

H γερμανική εταιρία προχώρησε σε μία ανανέωση για όλη την γκάμα της Σειράς 2 και σε μία ακόμη πιο διακριτική για την Σειρά 1…

Όπως είχε προγραμματισθεί και όπως είχαμε γράψει όλη η γκάμα της Σειράς 2 (κουπέ, κάμπριο, M2) περνά από ένα επιτακτικό φρεσκαρισματάκι που αφορά στα ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα (στάνταρ τα μπροστινά τεχνολογίας LED), στην γρίλια και στις εισαγωγές του προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό υπάρχει νέος πίνακας οργάνων και νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων iDrive με οθόνη 8,8’’ με διάφορες άλλες τεχνολογικές αναβαθμίσεις (νέο navigation, ασύρματη φόρτιση smartphone, WiFi hotspot με υποστήριξη δέκα συσκευών κ.α.) με τις περισσότερες να ανήκουν φυσικά στον προαιρετικό εξοπλισμό. Όσον αφορά στους κινητήρες η γκάμα συνεχίζει ως είχε και ξεκινά από την 218i με τον 1500άρη βενζίνης και τα 136 άλογα μέχρι την M2 με τον τρίλιτρο των 370 ίππων.

Με ακόμη πιο διακριτικές αλλαγές έρχεται η ανανεωμένη Σειρά 1, με τις σημαντικότερες να αφορούν στο εσωτερικό (νέος πίνακας black panel, νέα κεντρική οθόνη, νέοι αεραγωγοί κ.α.) και τον τεχνολογικό εξοπλισμό (και εδώ νέο iDrive με οθόνη 8,8’’). Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στην γκάμα των κινητήρων που ξεκινά από τις 116i (109 ίππους) και την ντίζελ 116d (με 116 ίππους) φτάνοντας έως την τρίλιτρη M140i με τα 340 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!