NEA

Ένα σούπερ Ford F-150 με 750 άλογα!

Μετά από μία σπέσιαλ περιποίηση της Shelby το εικονιζόμενο Ford F150 αποδίδει όσο ένα supercar που θα σεβόταν τον εαυτό του. Ανάλογη είναι και η τιμή που φτάνει κοντά στις 100.000 δολάρια!

Ο γνωστός V8 των 5 λίτρων με την μηχανική υπερτροφοδότηση, που στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει δεχθεί αρκετές επεμβάσεις έτσι ώστε να φθάσει σ’ αυτή την απίστευτη τιμή ιπποδύναμης. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στην ανάρτηση ώστε να μπορεί να διαχειριστεί με έναν τρόπο όλη αυτή την ισχύ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα στους πελάτες να το παραγγείλουν με μόνο κίνηση στους πίσω τροχούς αλλά και τετρακίνηση. Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που ανακοινώνει η εταιρία είναι μία ειδική εξάτμιση που κατασκευάζεται από την Borla η οποία από όσο μπορούμε να υποθέσουμε θα κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του αυτοκινήτου απ’ όπου και αν περάσει.

Στο αμάξωμα υπάρχουν αρκετές επεμβάσεις ώστε να τονίζεται ο διαφορετικός χαρακτήρας του μοντέλου, με διαφοροποιημένη την μάσκα και τους εμπρός προφυλακτήρες. Υπάρχει ένα custom made κάλυμμα για την καρότσα και χρωμιωμένοι τροχοί 22 ιντσών. Όπως είναι τυπικό σε κάθε μοντέλο με τα χαρακτηριστικά Shelby υπάρχουν και εδώ οι δύο λευκές ρίγες που διατρέχουν το τεράστιο εμπρός καπό και την οροφή του αμαξώματος.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!