NEA

Μία τούμπανο M3 GT2 S Hurricane με 719 άλογα [vid]

Ο βελτιωτικός οίκος G-Power παρουσίασε μία σπέσιαλ M3 Ε92 όπου ο V8 με την προσθήκη ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή (κοινώς «κομπρέσορα») αποδίδει 719 άλογα στο δυναμόμετρο…

Η γερμανική G-Power παρουσιάζει την «καροτί» Μ3 που ξεχωρίζει από ένα φουλ αεροδυναμικό πακέτο, μεγάλες εισαγωγές αέρα στην προφυλακτήρα και στο καπό, μία τεράστια φτερούγα στο πίσω μέρος, πολύ κάρμπον, ειδικές 19άρες ζάντες, κλωβό ασφαλείας στο αλκαντάρα εσωτερικό, race πίνακα οργάνων… μέχρι και γάντζους για εύκολη μεταφορά στην πίστα.

Πέρα από τον κομπρέσορα (που «γυρίζει» στα 0,8 bar) ο V8 έχει δεχτεί πολλές μετατροπές με την σημαντικότερη την αύξηση της χωρητικότητας (από τα 4,0 στα 4,5 λίτρα), σφυρήλατα πιστόνια και μπιέλες και μία ροπή στα 650 Nm που περνούν στον πίσω άξονα μέσω μπλοκέ διαφορικού με ξεχωριστή ψύκτρα. Όσο για την τιμή της M3 GT2 S Hurricane, όπως την αποκαλεί η G-Power που δίνει ένα 0-200 χλμ./ώρα σε 9,8 δευτερόλεπτα και μία τελική στα 330 χλμ./ώρα, υπολογίστε στις περίπου 293.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!