NEA

Ανανέωση για το FIAT 500L [vid]

H οικογενειακή εκδοχή του 500 ανανεώθηκε στα σημεία και επανέρχεται στην αγορά με κυρίως αισθητικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις…

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως το 40% του κομψού MPV μοντέλου της είναι νέο, παρόλο που οι εξωτερικές αλλαγές δεν είναι τόσο έντονες, αλλά αρκετές ώστε να υπάρχει διαφοροποίηση από το απερχόμενο 500L. Έτσι, οι σπουδαιότερες (αλλαγές) εντοπίζονται στους προβολείς με τα LED φώτα ημέρας τα οποία σχηματίζουν τα δύο “μηδενικά” από το logo του 500, τη νέα γρίλια με τις λωρίδες χρωμίου, τις περισσότερες από 37 επιλογές σε συνδυασμούς χρωμάτων και οροφής κ.α. Το ταμπλό έχει καινούργιο πίνακα οργάνων με νέα οθόνη ανάμεσα στα δύο όργανα, καινούργιας σχεδίασης τιμόνι, νέο επιλογέα ταχυτήτων και αρκετές πινελιές από χρώμιο. Υπάρχουν τρείς εκδόσεις: η Urban, η Cross με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 25 χλστ. και η Wagon με αντίστοιχες διαφοροποιήσεις και στο σαλόνι.

Από πλευράς εξοπλισμού υπάρχει μία νέα οθόνη 7’’ με νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων, ενώ στην έκδοση Cross υπάρχουν νέας σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών δίχρωμες μαζί με διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρες, ειδικές “ποδιές” εμπρός και πίσω κ.α. Η γκάμα των κινητήρων παραμένει ως είχε, δηλ. στα 1.400 κ.εκ. με 95 και 120 ίππους, με τον Twin Air των 900 κ.εκ. με τους 105 ίππους, την bi-fuel έκδοση του 1.4 Τ-Jet με 120 ίππους (καταναλώνει και φυσικό αέριο CNG) και τους ντίζελ 1.3 Μultijet των 95 ίππων και των 1.6 Mutlijet των 120 ίππων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!