NEA

Ποιο είναι το μυστικό ρεκόρ της Volvo; [vid]

H σουηδική μάρκα και συγκεκριμένα το τμήμα αναβάθμισης Polestar ισχυρίζεται πως είχε σημειώσει από πέρυσι τον ταχύτερο χρόνο -για σεντάν αμάξωμα- στην Πράσινη Κόλαση, δίχως ωστόσο να το δημοσιοποιήσει…

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο επίσημος motorsport συνεργάτης της Volvo στο WTCC, η Cyan Racing, στην διάρκεια δοκιμών που έγιναν πέρυσι με ένα τετρακίνητο S60 Polestar των 360 ίππων, σημειώθηκε μία επίδοση στα 7 λεπτά και 51,110 δευτερόλεπτα για ένα γύρο στο Nürburgring.

Εκείνη την εποχή οι δοκιμές ήταν μυστικές και για αυτό το λόγο δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ αυτό το ρεκόρ, όπου αργότερα εμφανίσθηκε ένα άλλο τετράθυρο για να το καταρρίψει, η Alfa Romeo Giulia με 7:43.80 (σ.σ. το πεντάθυρο Honda Type-R είχε κάνει νωρίτερα 7.43.80). Στο βίντεο αναφέρεται πως οι Σουηδοί δεν ήθελαν να το «φωνάξουν» εκείνο τον καιρό, αλλά θεώρησαν πως είναι μία καλή προαναγγελία για αυτό το Σαββατοκύριακο που ξεκινά το πρωτάθλημα WTCC.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!