ΑΓΩΝΕΣ

Ayrton Senna, ο άρχοντας του Μονακό [vid]

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο αφιέρωμα στον μεγαλύτερο όλων των οδηγών και στον “κυρίαρχο” του παιχνιδιού στο ιδιαίτερα απαιτητικό Μονακό, όπου ξεχωρίζουν οι κορυφαίοι…

Μία ημέρα πριν τον αγώνα στο Μονακό, ένα πολύ όμορφο video από το επίσημο site της FΙΑ μας θυμίζει ποιος ήταν ο μεγαλύτερος όλων και σε κάθε περίπτωση ο βασιλιάς του GP του Μονακό. Στο μικρής διάρκειας βίντεο βλέπουμε τον Ayrton Senna να οδηγεί σε διάφορες φάσεις της καριέρας του στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου, έχοντας καταφέρει σε όλη του την καριέρα να έχει 8 θέσεις στο πόντιουμ στον συγκεκριμένο αγώνα.

Η αρχή έγινε με την δεύτερη θέση στο Grand Prix του 1984, ακολούθησε μια τρίτη το 1986 και ένα χρόνο αργότερα πήρε την πρώτη του νίκη με την Lotus. To 1988 επέστρεψε δυναμικά και είχε μία σχεδόν σίγουρη θέση αν δεν έκανε ένα από τα σπάνια λάθη της καριέρας του. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν ήταν ικανό να σταματήσει τον Senna στο Μονακό, παίρνοντας από το 1999 πέντε (!) συνεχόμενες νίκες στον πιο δύσκολο αγώνα του πρωταθλήματος.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!