NEA

Rolls-Royce Sweptail… για έναν και μόνο! [vid]

Αυτή η διθέσια (!) Phantom που παρουσιάστηκε στο Concorso d’Eleganza της Villa d’Este στην λίμνη Como της Ιταλίας είναι ίσως ότι πιο ακραίο έχει φτιάξει η εταιρία στην ιστορία της…

Πρόκειται για μία ειδική παραγγελία από έναν παθιασμένο αγοραστή και συλλέκτη μοντέλων Rolls-Royce με την εταιρία να υποστηρίζει ότι συνεργάστηκε για αρκετά χρόνια με τον ξεχωριστό αυτόν πελάτη για να καταλήξει στις τελικές γραμμές του σχεδίου, εγκαταλείποντας από την αρχή της προσπάθειας την τετραθέσια διάταξη και αφήνοντας έξω την δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Ενδεικτικά της εξατομίκευσης αυτή της Phantom είναι πως για τον χώρο των αποσκευών η Rolls Royce έχει κατασκευάσει τις δικές της βαλίτσες που να ταιριάζουν με το όλο θέμα του σχεδίου του αυτοκινήτου. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές -σε σχέση με την κλασική Phantom- είναι πολλές και σημαντικές και έχει υιοθετηθεί ένα ρετρό στιλ που παραπέμπει στις δεκαετίες του 1930-40 (εδώ κολλάει η ονομασία Sweptail).

Βέβαια, το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι του αυτοκινήτου είναι βέβαια η οροφή, η οποία είναι γυάλινη και εκτείνεται έως το πίσω μέρος, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν μόνο πανάκριβα υλικά όπως ξύλα Macassar Ebony και Paldao, και απίστευτης ποιότητας δέρματα κυριαρχούν παντού. Η Rolls-Royce δεν έχει επιβεβαιώσει αν ο κινητήρας των 6,75 λίτρων έχει κάποιες επεμβάσεις, όπως δεν έχει ανακοινώνει και τίποτε σχετικά με την τιμή. Αλλά ποιος πραγματικά νοιάζεται πέρα από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!