ΑΓΩΝΕΣ

Indy500: Εγκατέλειψε ο Alonso – o Takuma Sato νικητής!

Έμεναν μόλις 21 γύροι για να πέσει η καρό σημαία στο φετινό Indy 500 και ο Fernando Alonso είχε όλες τις πιθανότητες να κερδίσει μία από τις πρώτες θέσεις, έχοντας σημειώσει και την υψηλότερη μέση ωριαία ταχύτητα στον αγώνα.

Όμως και επί Αμερικανικού εδάφους o κινητήρας της Ηonda δεν του έφερε γούρι, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει ίσως στην πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα, και πάνω που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα επάνω του περιμένοντας την κίνησή του.
Η απογοήτευσή του ήταν ολοφάνερη ενώ από την ενδοσυνεννόηση ακούστηκε η φωνή του Αντρέτι να του λέει «Συγνώμη φίλε».

Το κοινό πάντως δεν έπαψε στιγμή να τον χειροκροτεί όρθιο. Για την ιστορία, νικητής του 101 Indy 500 ήταν ο 40χρονος Takuma Sato, παλιός γνώριμος από την Formula 1, οδηγός της ομάδας του Michael Andretti και της Honda, o οποίος ήπιε και το παραδοσιακό… γάλα του νικητή.

Για άλλη μια χρονιά πάντως το Indy 500 συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των φίλων των αγώνων σε όλο τον κόσμο, με το ιδιαίτερη ένταση που διαρκεί για 200 γύρους με τα μονοθέσια να κινούνται πλάι-πλάι με πάνω από 370 χλμ./ώρα και τα απίστευτα ατυχήματα που δεν έλειψαν και φέτος να ξεσηκώνουν το κοινό που γεμίζει την πίστα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!