NEA

Ακόμη μια διαρροή για το Renault Megane RS

Στην φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο φαίνεται μία πιο καθαρή και χωρίς καμουφλάζ εικόνα του κορυφαίου Megane…

Πρόκειται για την πλαϊνή και πίσω όψη του μοντέλου, και δείχνει ένα πολύ “φουσκωμένο” αμάξωμα, με έντονα φτερά και εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος. Εντύπωση επίσης προκαλούν οι μεγάλοι τροχοί και τα αντίστοιχα ευμεγέθη φρένα ενώ από σχεδιαστικής άποψης το ενδιαφέρον κεντρίζει ο μεγάλος διαχύτης στο πίσω μέρος μαζί με την εξάτμιση. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εικόνα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αν και κατά τα συνήθη για την Renault θα πρόκειται σίγουρα για ένα σαλόνι με σαφή σπορ προσανατολισμό με μπάκετ καθίσματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν το Megane RS.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κάτω από το καπό θα υπάρχει ο αναβαθμισμένος κινητήρας της Alpine A110, ο οποίος όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα αποδίδει περί τα 300 άλογα. Επίσης θα υπάρχει κάποιας μορφής μπλοκέ διαφορικό στον εμπρός άξονα. Περισσότερα μέσα στο καλοκαίρι αφού αναμένεται η διαδικτυακή επίσημη παρουσίαση προτού την επίσημη στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!