NEASMS

Τα μελλοντικά Volvo θα έχουν ανάρτηση από Lotus

Ο υπεύθυνος για τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου XC60 άφησε να εννοηθεί σε περιοδικό της Αυστραλίας πως τα επερχόμενα Volvo θα μπορούσαν να έχουν βελτιστοποιημένη ανάρτηση με την τεχνογνωσία της Lotus.

Πρόσφατα η Geely, στην οποία ανήκει η Volvo, εξαγόρασε την Proton και ταυτόχρονα και την Lotus. Μιλώντας στο αυστραλιανό περιοδικό Drive ο Roger Wallgren ανέφερε μεταξύ άλλων πως «…θα ήταν πολύ χρήσιμο» και πως «…θα μπορούσε να εφαρμοστεί καθολικά» το μοίρασμα της τεράστιας τεχνογνωσίας που διαθέτει στην κινηματική τεχνολογία και στις αναρτήσεις η Lotus.

Μάλιστα, η Lotus θα μπορούσε να βοηθήσει την Volvo στην βελτιστοποίηση των αναρτήσεων των μοντέλων της ξεκινώντας από τις σπορ Polestar εκδόσεις για τις οποίες οι άνθρωποι της Geely θα επενδύσουν πολλά στα επόμενα χρόνια και για να φτάσει στα επίπεδα της Mercedes-AMG, της BMW M και της Audi Sport. Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!