NEA

Τι ήχο βγάζει ένα Smart Brabus των 50.000 ευρώ; [vid]

Η Brabus περιποιήθηκε το Smart ForTwo που αποδίδει 125 άλογα και έχει το 0-100 σε 9,2 δευτερόλεπτά με την τελική να περιορίζεται στα 175 χλμ./ώρα…

Και πέρα από τις σπέσιαλ περιποιήσεις και αναβαθμίσεις του αμαξώματος και του σασί, το σύστημα εξαγωγής περιλαμβάνει δύο προγράμματα για σπέσιαλ ήχο. Στο νορμάλ, όλα είναι φυσιολογικά, αλά με το πάτημα ενός μπουτόν ο ήχος μεταμορφώνεται σε έναν ανάλογο που παράγει ένα μεγαλύτερο και προφανώς πιο ακριβό σπορ μοντέλο.

Αν και θα μπορούσε κανείς να πάρει με τα ίδια λεφτά (το κόστος του Smart Brabus είναι περίπου στις 50.000 ευρώ!) μία μεταχειρισμένη 911 στην Γερμανία, υπάρχουν και μερικοί που θα προτιμήσουν να επιλέξουν ένα Brabus σμαρτάκι. Έτσι και αλλιώς, σιγά την διαφορά, κινητήρας και κίνηση στον πίσω άξονα έχουν και τα δύο (φυσικά και αστειευόμαστε).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!