ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Seat αναζητά όνομα για το επόμενο SUV της

Όπως ακριβώς έκανε και η Skoda, οι Ισπανοί αναζητούν «νονό» για το επόμενο, επταθέσιο SUV που θα προστεθεί στη γκάμα της.

Βέβαια, σε αντίθεση με τους Τσέχους, που ταξίδεψαν μέχρι την Αλάσκα για να καταλήξουν στα ονόματα Kodiaq και Karoq, οι άνθρωποι της Seat δεν σκοπεύουν να ξενιτευτούν. Αντιθέτως, ξεκινώντας από σήμερα, 1 Ιουνίου, απευθύνονται στο ευρύ κοινό και στους φίλους της εταιρίας, ζητώντας να τους αποστείλουν τις προτάσεις τους.

Ο Luca De Meo, επί κεφαλής της φίρμας δήλωσε πως «η Seat αποφάσισε να καλέσει όλους τους φίλους της μάρκας να προτείνουν και στη συνέχεια να ψηφίσουν το όνομα του νέου SUV, το οποίο πρόκειται να γράψει ιστορία. Στις προσπάθειές μας να λανσάρουμε το #SEATseekingName, επαναπροσδιορίσαμε την τυπική ονοματοδοσία προκειμένου να εμπλέξουμε το κοινό και τους οπαδούς της μάρκας σε όλο τον κόσμο στη διαδικασία, από την αρχή μέχρι το τέλος».

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να αποστείλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 22 Ιουνίου σε αυτό το σύνδεσμο. Βασική προϋπόθεση για να γίνει μία πρόταση δεκτή είναι να έχει σχέση με την Ισπανική γεωγραφία, να προφέρεται εύκολα και να συμβαδίζει με τις αξίες και τα χαρακτηριστικά της εταιρίας. Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις 12 Σεπτεμβρίου, στο σαλόνι της Φρανκφούρτης. Εκεί θα ξεκινήσει και η τελική διαδικασία, μέσω ψηφοφορίας, μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Τέλος, η Seat δεσμεύεται να ανακοινώσει το όνομα του εν λόγω SUV στις 15 Οκτωβρίου.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!