ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Subaru WRX STI RA, το απόλυτο!

Με την ειδική έκδοση RA (από το Record Attempt) η Subaru φιλοδοξεί να ρίξει το ρεκόρ για τετρακίνητο όχημα στο ρινγκ, κάτω από τα 7 λεπτά!

Για την ακρίβεια, την πρώτη προσπάθεια την έκανε ήδη, στα μέσα Μαΐου. Δυστυχώς όμως, οι έντονες βροχοπτώσεις δεν βοήθησαν την όλη κατάσταση. Έτσι, οι άνθρωποι της εταιρίας έφυγαν, με την υπόσχεση να ξαναγυρίσουν κάποια στιγμή και να ολοκληρώσουν ο,τι άρχισαν. Το «ειδικό» WRX STI RA αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Ιουνίου, δίνοντας όμως από σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, δεν μπορεί να μη σταθεί κανείς στην τεράστια αεροτομή από ανθρακονήματα, η οποία μάλιστα ξεγέλασε αρκετούς που πίστεψαν για λίγο ότι η Subaru ετοιμάζεται να παρουσιάσει το BRZ STI. Τα ανθρακονήματα, φυσικά, συνεχίζονται στην οροφή και σε άλλα σημεία του αυτοκινήτου. Βελτιώσεις υπάρχουν επίσης στις αναρτήσεις, με τα αμορτισέρ της Bilstein, στους σφυρήλατους τροχούς 19 ιντσών της BBS και στα Recaro καθίσματα. Νέα υπάρχουν και για τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης, για τα οποία όμως θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 8 του μήνα, που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!