ΔΙΑΦΟΡΑ

Πως κατάφερε να επιζήσει μετά από αυτό το απίστευτο ατύχημα; [vid]

Όπως βλέπουμε ένα Audi στρίβει δεξιά χωρίς να προσέξει το φορτηγό που έρχεται πίσω του. Το οποίο όπως είναι προφανές δεν μπορεί να σταματήσει…

Η συνέχεια είναι πραγματικά τρομακτική, καθώς το φορτηγό ανατρέπεται και καταπλακώνει το Audi αδειάζοντας πάνω του και το φορτίο με χαλίκι που κουβαλούσε. Παρ’ όλα αυτά και μέσα στον γενικό χαμό, ο οδηγός φαίνεται να βγαίνει με την βοήθεια άλλων περαστικών χωρίς να έχει πάθει τίποτα. Ενώ από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι το άμοιρο το Audi έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Από τα καθημερινά και απίστευτα που καταγράφονται καθημερινά στους δρόμους της Κίνας, το περιστατικό του video που παραθέτουμε από μια πόλη της επαρχίας Yunnan είναι πραγματικά μοναδικό και μόνο για τον λόγο ότι παρά όλον αυτόν τον χαμό που επικράτησε, τελικά δεν υπήρξαν θύματα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!