ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινά η διάθεση του νέου Ford Fiesta, από 12.990 ευρώ

Τα πρώτα αυτοκίνητα που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες στη χώρα μας, με τις παραδόσεις να ξεκινούν τον Ιούλιο.

Η όγδοη γενία του δημοφιλούς μοντέλου της Ford βρίσκεται προ των πυλών και φέρνει μαζί της νέες εκδόσεις, πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και τεχνολογίες που συνήθως συναντάμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Η εταιρία υπόσχεται παράλληλα πως το νέο Fiesta θα αποτελέσει σημείο αναφοράς ως προς την οδική συμπεριφορά, ενώ μία σημαντική λεπτομέρεια είναι η εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών, Ford Protect.

Η γκάμα ξεκινά από τα 12.990 ευρώ, με την τρίθυρη έκδοση Trend (13.536 ευρώ για το πεντάθυρο), στα 1.1 λίτρα, με απόδοση 85 ίππων. Στον εξοπλισμό της σειράς Trend συναντάμε 6 αερόσακους, ESC &TCS, Hill Start Assist, συστήματα ελέγχου πίεσης ελαστικών, υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, περιορισμού της ταχύτητας και τις βασικές ηλεκτρικές ευκολίες. Στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού διατίθεται και ο diesel κινητήρας των 1.5 λίτρων, απόδοσης 85 ίππων.

Σε ο,τι αφορά στην έκδοση με το χιλιάρη EcoBoost των 100 ίππων, η τιμή της ορίζεται στα 14.289 ευρώ για την τρίθυρη και 14.804 ευρώ για την πεντάθυρη εκδοχή. Η βασικη έκδοση εξοπλισμού εδώ είναι η Business, με επιπλέον στοιχεία το infotainment σύστημα SYNC3, με οθόνη 6,5 ιντσών την κάμερα οπισθοπορείας, τους αισθητήρες παρκαρίσματος και το cruise control.

Οι ισχυρότερες εκδοχές του EcoBoost παραμένουν στα 120 και 140 PS, με τιμές 16.691 και 17.350 ευρώ για τα τρίθυρα και 17.206 και 17.866 ευρώ για τα πεντάθυρα αμαξώματα. Εδώ πλέον περνάμε στο επίπεδο εξοπλισμού ST-Line, που είναι ακόμα πιο πλούσιο, καθώς περιλαμβάνει κιτ εξωτερικής διαμόρφωσης, σπορ δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα, πεντάλ αλουμινίου, σπορ καθίσματα, μπουτόν εκκίνησης του κινητήρα, σπορ ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, adaptive cruise control και διάφορα ακόμα καλούδια.

Η τελευταία εναλλακτική κινητήρα είναι ο diesel των 1.5 λίτρων και 120 ίππων, που προσφέρεται σε τρεις, ιδιαίτερα πλούσιες, διαμορφώσεις εξοπλισμού, ST-Line, Titanium και Vignale, με τιμές που ξεκινούν από τα 16.880 ευρώ για την τρίθυρη και από τα 17.395 ευρώ για την πεντάθυρη εκδοχή.

Ανφορικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρίας, προσφέρεται ανταγωνιστικο επιτόκιο 5,53%, με προκαταβολή 40% και χρόνο αποπληρωμής έως 40 μήνες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!