ΔΙΑΦΟΡΑ

Fiat 500 Giannini, ο δράκος! [vid]

Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο θα μπορούσε να βελτιώσει κανείς ένα αυτοκίνητο πόλης, εδώ σας έχουμε την απάντηση.

Με κάθε ειλικρίνεια, δεν ξέρουμε τι είναι πιο ακραίο πάνω του. Το «τουμπανιασμένο» body kit; Το ότι αποδίδει ισχύ 350 ίππων; Το ότι κοστίζει στην Ευρώπη όσο περίπου μία Ferrari; Διαλέξτε και πάρτε. Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο 500ράκι είναι μοναδικό, από κάθε άποψη. Καταρχήν εμφανισιακά, αφού η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και η τοποθέτηση νέων προφυλακτήρων, θηριωδών φτερών και διαφόρων άλλων ακραίων αεροδυναμικών βοηθημάτων κάνει τα απλά Abarth να μοιάζουν μπροστά του με προσκοπάκια…

Κάτω από το καπό μπορεί κανείς να συναντήσει τον κινητήρα μίας Alfa Romeo 4C, ο οποίος όμως φάνηκε λίγος στους δημιουργούς του και έτσι αποφάσισαν να τον πουσάρουν, μέχρι την περιοχή των 350 ίππων. Το μενού περιλαμβάνει επίσης pushrod αναρτήσεις, εξαπίστονες δαγκάνες φρένων και διάφορα άλλα, τα οποία έρχονται κατά παραγγελία του πελάτη… Ναι, καλά διαβάσατε, ο δημιουργός του σκοπεύει να δημιουργήσει 100 τέτοια οχήματα, με τιμή εκκίνησης 150.000 ευρώ, η οποία μπορεί και να ανέβει, ανάλογα με το τι παραπάνω μπορεί να σκεφτεί κανείς!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!