ΔΙΑΦΟΡΑ

Project Cars 2, κυκλοφόρησε το trailer [vid]

Η δεύτερη γενιά του Project Cars υπόσχεται καλύτερα και πιο αληθοφανή γραφικά, καλύτερο χειρισμό και μία σειρά από ενδιαφέροντα νέα στοιχεία.

Για όσους αρέσκονται να οδηγούν σε εξομοιωτές αγώνων, το όνομα Project Cars δεν είναι άγνωστο. Το δημοφιλές αυτό παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά το 2015 και πλέον συζητάμε για το διάδοχό του, που θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην αγορά στις 22 Σεπτεμβρίου. Αρχικά, το Project Cars 2 θα είναι διαθέσιμο στην Ε3 2017, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να παίξουν κανονικά και να πάρουν μία γεύση του περί τίνος πρόκειται.

Όσο για τους κατασκευαστές του, υπόσχονται καλύτερα γραφικά, πιο προσεγμένη κινηματική των αυτοκινήτων, καλύτερο handling, μία βελτιωμένη και όσο το δυνατό ρεαλιστική τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και ένα νέο multi class action. Το τελευταίο σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα σε αυτοκίνητα διαφορετικών κλάσεων να αγωνίζονται μεταξύ τους στον ίδιο αγώνα ή ακόμα και σε ολόκληρο πρωτάθλημα, με τη βαθμολογία να μετράει όχι μόνο στη γενική κατάσταση αλλά και ανά κλάση. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε κάθε κλάση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με το Project Cars να προσφέρει 9 κατηγορίες.

 

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!