NEA

Ανανέωση για το Honda Jazz

Το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Honda θα περάσει από ένα facelift και θα είναι διαθέσιμο στην ιαπωνική αγορά από αυτό το καλοκαίρι…

Το facelift περιλαμβάνει διακριτικές αλλαγές που εντοπίζονται στο εμπρός μέρος, όπως στη νέα γρίλια, στα διαφορετικά φωτιστικά σώματα και στους καινούργιους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Υπάρχουν επίσης και δύο νέοι χρωματισμοί στο αμάξωμα, το Helios Yellow Pearl και το Orange Fury, ενώ η Honda έχει προσθέσει ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού με την ονομασία Sport.

Το τελευταίο έχει ένα αεροδυναμικό πακέτο που η εταιρία ονομάζει “aero form” το οποίο περιλαμβάνει ένα πιο αιχμηρό splitter εμπρός και diffuser σε έντονο πορτοκαλί χρώμα πίσω, μία χρωμιωμένη εξάτμιση, ζάντες 16 ιντσών με ελαστικά χαμηλού προφίλ, και βέβαια το σήμα “Sport” σε επιλεγμένα σημεία του αμαξώματος και του σαλονιού.

Παράλληλα υπάρχουν και οι εκδόσεις LX Και ΕΧ με την τελευταία να διαθέτει το Honda Sensing Suite για την υποβοήθηση του οδηγού με συστήματα όπως το Collision Braking System, Lane Keeping Assist, Lane Departure Warning, Road Departure Mitigation, Road Departure Warning και Adaptive Cruise Control. Το πακέτο αυτό θα είναι στάνταρ στην κορυφαία έκδοση ΕΧ και εξτρά στις εκδόσεις LX και Sport.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου -πέρα από τις διαρροές- οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για το ανανεωμένο Jazz (ή Fit όπως ονομάζεται εκτός Ευρώπης).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!