NEASMS

Νέο ρεκόρ drift με Toyota GT86

Πρόκειται για ένα απίστευτο ρεκόρ που καταγράφηκε στη Νότια Αφρική με δράστη τον δημοσιογράφο Jesse Adams ο οποίος πήγε με το πλάι για 165 ολόκληρα χιλιόμετρα!

Το μεγαλύτερο σε απόσταση drift στον κόσμο χρειάστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε ώρες και 46 λεπτά για να γίνει και ο οδηγός έκανε πάνω από 1.000 φορές τον γύρο της αυτοσχέδιας βρεγμένης πίστας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μετρήσει το ρεκόρ ήταν το αυτοκίνητο να συνεχίσει να κινείται σπινάροντας ακόμη και αν ο οδηγός αλλάξει φορά (προφανώς για να μην λαλήσει εντελώς!).

Για το λόγο αυτό υπήρχε και έξτρα ρεζερβουάρ στο χώρο της ρεζέρβας (ώστε να μην ξεμείνει το αυτοκίνητο από καύσιμο), ενώ η Toyota χρησιμοποίησε δύο VBOX για να καταγράψει το ρεκόρ, με μέση ωριαία ταχύτητα 29 χλμ./ώρα. Αξιοσημείωτο είναι πως το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε από το 2014 στον Γερμανό Harald Muller που είχε κάνει 144 χιλιόμετρα ξανά με Toyota GT86. Το μόνο που μένει είναι η πιστοποίηση για ρεκόρ Guinness.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!