NEASMS

Πάνε και τα 80 Koenigsegg Regera τζιράροντας 144 εκατομμύρια!

Κάθε ένα Regera κοστίζει περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ και οι Σουηδοί τρίβουν τα χέρια τους ακόμη και αν δεν έχουν παραδώσει ούτε ένα αυτοκίνητο!

Πρόκειται για μία πρωτοφανή επιτυχία για την γνωστή μεν αλλά όχι και ιστορική εταιρία σπορ αυτοκινήτων από την Σουηδία καθώς κατάφερε να προπωλήσει όλα τα αυτοκίνητα αυτής της σειράς μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Μάλιστα είναι προφανές ότι πολλοί από τους ιδιοκτήτες της αποσκοπούν σε σημαντικά κέρδη κατά την φάση της μεταπώλησης, καθώς η Regera θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο σπάνια classics των επόμενων δεκαετιών.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για το πρώτο “υβριδικό” hypercar της εταιρίας, στα πρότυπα των άλλων τριών μεγάλων εκπροσώπων αυτής της συνομοταξίας (Porsche 918, LaFerrari, McLaren P1). H ισχύς που παράγεται από τον 5λιτρο twin turbo V8 και τρία ηλεκτρικά μοτέρ αγγίζει συνδυαστικά τους 1.500 ίππους με αποτέλεσμα το 0-100 να γίνεται σε 2,7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 420 χλμ/ώρα.

Η Koenigsegg θα βγάλει σε περιορισμένη παραγωγή και μία πιο απλή έκδοση με τα χαρακτηριστικά Regera RS η οποία χωρίς το υβριδικό σύστημα θα αποδίδει 1.160 άλογα. Οι επιδόσεις της θα είναι εξίσου εντυπωσιακές με το 0-100 στα 2,8 δευτερόλεπτα και την τελική της ταχύτητα και πάλι πάνω από τα 400 χλμ./ώρα.

Θα παραχθούν μόνο 25 κομμάτια και από την RS πριν η εταιρία διακόψει οριστικά την παραγωγή, με την Final Edition που παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου στην Γενεύη. Πάντως με τους ρυθμούς που δουλεύει η Σουηδική εταιρία θα πάρει λίγο χρόνο ώστε να παραδοθούν όλα τα αυτοκίνητα στους ιδιοκτήτες τους, ενώ όλοι αναμένουν την επόμενη κίνηση της Koenigsegg η οποία προβλέπεται εξίσου εντυπωσιακή.

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!