SMSΑΓΩΝΕΣ

Τι σχέση έχει ο Jackie Chan με το Le Mans;

Στο φετινό Le Mans αίσθηση προκάλεσε η πρώτη νίκη κινέζικης ομάδας στον ιστορικό αγώνα, συγκεκριμένα στην κατηγορία LMP2, με το αγωνιστικό #38 της Jackie Chan DC Racing Oreca…

«Νιώθω ακριβώς όπως και όταν πήρα το Όσκαρ!» είπε ο 63χρονος πασίγνωστος ηθοποιός Jackie Chan, ο οποίος έλειπε στην Σαγκάη ελέω υποχρεώσεων του με το ίδρυμα κασκαντέρ στη Σαγκάη. Πράγματι πρόκειται για μία ιστορική νίκη στην κατηγορία LMP2 (ο Ho-Pin Tung έγινε ο πρώτος Κινέζος οδηγός στο podium, οι άλλοι οδηγοί ήταν οι Oliver Jarvis και Thomas Laurent), αλλά και μία μεγάλη διάκριση στην 2η θέση της γενικής κατάταξης.

Υπενθυμίζεται πως μετά από μία δραματική κατάσταση η Porsche πήρε μόλις 70 λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας τα ηνία με την 919 Hybrid. Πλήρης απογοήτευση για την Toyota με μόλις ένα αγωνιστικό στην 9η θέση. Αυτά όταν η ομάδα του Jackie Chan τερμάτισε στην 2η και 4η θέση της γενικής κατακτώντας την LMP2. Και είναι να αναρωτιέται κανείς πως μία ομάδα κατάφερε να τα βάλει με τα μεγαθήρια της LMP1, με τον Jackie Chan να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και να δηλώνει πως εργαστούν σκληρά για το επόμενο Le Mans!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!