NEA

Οι επόμενες Lamborghini θα είναι… πιο μελωδικές!

Για σούπερ κατασκευές όπως αυτές της Lamborghini o παραγόμενος ήχος αποτελεί ένα από τα βασικότερα ζητήματα…

Μάλιστα, το θέμα του ήχου αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο από το επερχόμενο λανσάρισμα της Urus και ήδη πάνω από 500 εργαζόμενοι έχουν αφιερωθεί σ’ αυτό το πρότζεκτ, ενώ κατασκευάζεται και ένας νέος χώρος βαφής ο οποίος θα είναι έτοιμος στο τέλος του επόμενου έτους στο υπάρχον εργοστάσιο στην Sant’ Agata. Τώρα, στο θέμα του ήχου οι Ιταλοί δημιούργησαν έναν ειδικό χώρο για ακουστικές δοκιμές, όπου δοκιμάζουν τόσο τους V10 και V12 κινητήρες τους όσο και το νέο biturbo V8 των 4 λίτρων της Urus.

Όλα αυτά ώστε τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζει στο εξής η Lamborghini να βγάζουν έναν πιο ταιριαστό και ελκυστικό ήχο που θα ενθουσιάζει τόσο όσους βρίσκονται μέσα στα υπέροχα τετράτροχα όσο και τους απέξω. Επίσης, στον ίδιο χώρο πάντως θα γίνονται μελέτες για την ακουστική συμπεριφορά και άλλων στοιχείων του αυτοκινήτου, π.χ. σε νέα υλικά που χρησιμοποιούνται, έτσι ώστε να υπάρχει ένα πλήρες ηχητικό αποτύπωμα του αυτοκινήτου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!